Please enable JS

Exclusieve Wine & Dine Faiveley

Exclusieve Wine & Dine Faiveley

Op woensdag 17 mei a.s. organiseren we samen met Restaurant De Leuf weer een fantastische Wine & Dine. Tijdens dit culinair concept kan u op één avond kennis maken met de hoogstaande wijnen van Faiveley en tegelijkertijd genieten van een heerlijk 4-gangen diner.

 

Faiveley is één van de grootste wijnhuizen in de Bourgogne met maar liefst 127 hectare eigen wijngaarden, verspreid over het volledige gebied. Een bekende wijnproducent, niet alleen door zijn omvang, maar vooral door zijn traditie, vakmanschap en gebruik van nieuwe technieken. Om deze geweldige Bourgognes met bewaarpotentieel te maken, combineert Erwan Faiveley de principes van moderne oenologie met traditionele rijping in Frans eiken vaten.

Gastvrouw Sandra van de Bunt en maître-sommelier Bas Rietrae streven naar de ultieme culinaire perfectie en staan voor u klaar om de hartelijke gastvrijheid, die u bij De Leuf gewend bent, te laten beleven. Chef Bas van Kranen zal u verwennen met een smaakpalet dat uitstekend samengaat met de wijnen van Faiveley.

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal couverts beschikbaar.

Met vriendelijke groeten,
Restaurant de Leuf & Goessens Professionals in Wine & Faiveley

 

PROGRAMMA:

  • 19u00 Ontvangst met aperitief
  • 19u30 4 gangen-diner met aangepaste wijnen en water
  • 22u00 koffie/thee

PRIJS:
€ 99 per persoon (All-In)

RESERVEREN:
Tel.: 045 575 02 26

ADRES:
Restaurant De Leuf, Dalstraat 2, 6367 JS Ubachsberg