Please enable JS

Vacature Front-Office Medewerker

Vacature Front-Office Medewerker

Wil jij ons front-office team komen versterken?

Ben je jong, leergierig, werk je nauwkeurig , woon je in de omgeving van Maastricht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn we: Goessens Professionals in Wine is één van de meest gerespecteerde en gerenommeerde bedrijven actief in de verkoop en distributie van wijn waarbij topkwaliteit, goede organisatie, rationaliteit, topservice voor de klanten centraal staat. Het bedrijf heeft een internationale uitstraling en wordt gekenmerkt door een buitengewone positieve groei binnen de sector.

Jouw functie: Als een van de binnendienst medewerkers word je onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor een correcte verwerking van wijn in- en verkooporders in onze administratieve systemen en alles wat daarbij komt kijken. Na een intensieve inwerkperiode weet je precies wat de afspraken zijn, ken je de interne processen en automatiseringsoplossingen. Hierdoor ben je in staat om de in- en uitgaande orderstromen te bewaken en klant- of leveranciersvragen te beantwoorden.

Functie-eisen:

HBO niveau: De functie vereist een goed inzicht in de hele keten en samenspel van afspraken in de hele organisatie. Je bent in staat om uitzonderingen of problemen te herkennen binnen onze orderstromen en deze op te lossen.

IT-affiniteit: Bedreven in het werken met automatiseringssystemen. Goessens Professionals in Wine heeft een hoge mate van automatisering om het proces van orders, van het aanmaken door een van onze verkopers of klanten tot en met het afleveren bij de klant, te begeleiden. Het is essentieel voor jouw functie dat je je als een vis in het water voelt bij het werken met deze kantoorautomatiseringssystemen.

Leergierig: Goessens Professionals in Wine is continu in beweging en heeft ambitieuze groeiambities. Het is van essentieel belang dat je openstaat voor veranderingen en hier snel je weg in weet te vinden. Als je enige ervaring hebt, wordt van je verwacht dat je zelf meedenkt over mogelijke verbeteringen en deze voorstelt aan het management team.

Aanpakker: Een positieve werkhouding, waarbij een uitzondering of iets dat misgaat, geen probleem maar een uitdaging is.

Taalkennis: Gezien de internationale aard van het bedrijf (we importeren uit de hele wereld) is het noodzakelijk dat je goed Engels spreekt en schrijft. Als je de Franse taal vloeiend spreekt en schrijft, is dat een absolute pré, maar het is geen vereiste om te solliciteren.

Wij bieden: Een uitdagende functie voor de lange termijn. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao drankenindustrie en de groothandel in dranken. Je werkt in een prettige werkomgeving in een modern kantoor met gratis parkeergelegenheid. Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin je je nooit zult vervelen.

Sollicitaties voorzien van CV kunnen per email gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.